lokvoer

Havisten, vwo’ers, mbo’ers, internationale studenten: de vijver waar de hogeschool in vist is groot en divers. Ieder jaar weer is het belangrijk dat er een goede vangst is. Een beetje visser weet: dat lukt alleen met een het juiste lokvoer. Ouderavonden, open dagen, voorlichting geven op scholen, vlogs – op allerlei manieren zet HZ University of Applied Sciences lijntjes uit.

generatie no-nonsense

Een belangrijke uitdaging bij al deze vormen is: hoe praat ik met de nieuwe generatie? Deze vraag verandert met het jaar. De tijd dat we drie kwartier naar Power Points keken is echt wel voorbij. De nieuwe generatie verwerkt informatie snel en heeft een no-nonsense mentaliteit. Fijn is dat! Geen loze marktering, lang leve authenticiteit.

zoektocht naar het juiste verhaal

Vorm volgt inhoud. Daarom gaan we eerst op zoek naar het verhaal. Dat gaat op een speelse manier, met veel oefenen. Niemand heeft de waarheid in pacht. Samen maak je het. Wat een mooi proces! Als het verhaal zich aftekent, gaan we zoeken naar de manier om het te vertellen. Hoe gebruik je je stem? Hoe gebruik je je lichaam? Je gezicht? Welke kanalen bewandelen we? Hoe kunnen we nieuwe media inzetten?

prachtig vak

Ook tijdens de uitvoering blijf ik actief coachen. Bijkomend voordeel: zo houd ik zelf ook feeling met de nieuwe generatie. Dat is belangrijk. Presenteren gaat onvermijdelijk over jezelf en je relatie tot anderen. Daar een spiegel en een richtingwijzer in te zijn, maakt coaching tot een prachtig en dankbaar vak.

wat kan ik voor je
presenteren?

Vertel het me. Mooi, want dan gaan we samenwerken!
Je kan me bellen of mailen. Of ga naar contact en dan kom je ook bij mij terecht. Ik ben benieuwd!

Neem contact op