in het heetst van de strijd om de titel

Het presenteren van kookwedstrijden, zoals de Gouden Koksmuts en de Gouden Gard, is een uitdaging van jewelste. De deelnemers hebben jarenlang getraind voor deze wedstrijd. Ze opereren onder hoge druk en er gebeurt ontzettend veel tegelijkertijd. Namen van de deelnemers, culinaire processen, duidingen en achtergronden – aan mij de schone eer om alles evenwichtig en foutloos naar het publiek te vertalen.

Ramona is op en top professioneel en dé vrouw die je moet hebben als je je bezoekers een, feelgood, enerverende avond gunt.
Martijn Verkerk, Gouden Gard / NBOV

 

proeven zonder te proeven

Ik zou het niet kunnen zonder mijn inmiddels ruime ervaring in de wereld van de fijnproevers. Al jaren presenteer ik het online kookprogramma ‘Recepten van Topchefs’ (uitgezonden op www.receptenvantopchefs.nl van YouTube en Vimeo). Hier hier heb ik de gastronomische mores geleerd. Koks en patissiers zijn kunstenaars. Sommigen kunnen er goed over praten. Anderen spreken liever via de smaak. In alle gevallen ligt er een unieke uitdaging om de kijk mee te nemen zonder dat deze zelf iets proeft.

tussen winnaar en verliezers

Bij nationale kook- en patisseriewedstrijden vindt een zinderend hoogtepunt in de prijsuitreiking. De emoties Рen de contrasten hiertussen Рbeginnen zwaarder mee te wegen. Er is een winnaar, er zijn verliezers. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal en het verwelkomen van dit verhaal vraagt een gepaste tone of voice. Warmte is de sleutel. Maar als presentator moet je ook doorpakken, de regie in handen nemen Natuurlijk eindigen we op een goede noot!

wat kan ik voor je
presenteren?

Vertel het me. Mooi, want dan gaan we samenwerken!
Je kan me bellen of mailen. Of ga naar contact en dan kom je ook bij mij terecht. Ik ben benieuwd!

Neem contact op