eerst de techniek

Deze jaarbijeenkomst is een besloten aangelegenheid. Het publiek, de ondernemers, beleidsfunctionarissen, de aanjagers; zijn allemaal samen in de zaal. Wat er op het podium gebeurt, moet kloppen. Dat begint met goede techniek. In de voorbereiding ben ik nauw betrokken bij de technische productie. Headsets, geluid, inzet van beeld en multimedia – een goede voorbereiding is (meer dan!) het halve werk.

hop de zaal in

Bij de uitvoering staat het publiek centraal. Een belangrijke doel: reuring. Natuurlijk hebben we in de voorbereiding ervoor gezorgd dat ik makkelijk de zaal kan. En dat doe ik. Op zoek naar vragen, ideeën, suggesties en reacties. Zo creëren we betrokkenheid, draagvlak én een levendige sfeer.

mee op inhoud

Natuurlijk moet ik inhoudelijk mee kunnen praten. Dat is een van de leukere aspecten van mijn vak. Zelfrijdende vrachtwagens, energietransitie, living lab – inlezen is een feestje. Eenmaal op het podium kan ik alles goed volgen. Geen overbodige luxe, wat mij betreft. Een goede gespreksleider kan mee op inhoud.

elke stap telt

In hoog tempo van het ene programma onderdeel naar het andere. Afwisseling en energie moet er zijn in het programma. Een talkshow met de gedeputeerde en ondernemers die out of the box denken. De zaal vol, de tijd beperkt. Iedereen komt aan bod, iedereen wil immers graag hun verhaal doen. Foto’s, applaus, een tevreden rit terug naar huis: we zijn weer een stapje dichterbij een duurzamere wereld.

wat kan ik voor je
presenteren?

Vertel het me. Mooi, want dan gaan we samenwerken!
Je kan me bellen of mailen. Of ga naar contact en dan kom je ook bij mij terecht. Ik ben benieuwd!

Neem contact op