Nieuwe afleveringen Recepten van Topchefs

Iedere keer is het weer een grandioze ervaring om met de ene Meesterkok na de ander of een geweldige chef de cuisine 'achter de kachel' te staan. Sinds een aantal maanden zijn er 2 nieuwe participanten erbij gekomen: Freshweb en Miele. Zij maken samen met Valderrama en Koppert Cress het online programma Recepten van Topchefs mogelijk.

Al weer voor het 3e jaar mag ik al deze afleveringen presenteren. Samen met de chefs maken we opnames van de bereidingen van een voor-, tussen- of hoofdgerecht of de voorkeur gaat uit naar een dessert: het is allemaal mogelijk. Nu online gerechten van: culinair legende Paul Fagel en chef de cuisine Raoul Badal van Arsenaal Restaurants (Naarden), Marco Blok van Blok's Restaurant* (Amersfoort) en SVH Meesterkok Lars van Galen van 't Lansink* (Hengelo). 

De website van 'Recepten van Topchefs' is inmiddels al bezocht door ruim 1.000.000 bezoekers. 

Fotograaf: Jan van Berkel - Koppert Cress

 

 
Online ziet u mij presenteren in 'Recepten van Topchefs' waar ik de buis van het lijf vraag aan SVH Meesterkoks of sterrenchefs. Ook presenteer ik 'Zeeuws Bedrijf' voor CTV Zeeland; het ènige programma waarin de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Ik houd van het interviewen van mijn gasten en vooral om de gedreven persoon te leren kennen in die ondernemer of chef. 
 
Ik werk als een onafhankelijk presentatrice en werk samen met verschillende videoproductiebedrijven. Weet u nog niet precies welke vorm een presentatie moet krijgen? Deel uw ideeën met mij. Het is mijn vak om daarbij een beeld te creëren!
 
Weten wat ik nog meer doe?
 

 

Recepten van Topchefs 2017 » Al weer voor het 5e jaar mag ik de online-afleveringen presenteren van 'Recepten van Topchefs'.
Zeeuws Bedrijf » Het √©nige programma waar de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Dit programma presenteer ik al 9 seizoenen.
Nieuwe afleveringen Recepten van Topchefs » De afgelopen maanden is er achter de schermen in het Miele Inspirience Centre in Vianen keihard gewerkt aan een nieuwe reeks afleveringen.
Recepten van Topchefs » Vanaf het seizoen 2012 van 'Recepten van Topchefs' ben ik de nieuwe presentatrice van dit bijzondere kookprogramma dat via internet te bekijken is.
Archief »
De Week van de Aandacht » Voor 'De Week van de Aandacht' heb ik meegewerkt aan de opname van een instructiefilm.
Schouwse streekproducten » Een schitterende videoproductie over streekproducten uit Schouwen-Duiveland. Spring achterop mijn fiets!
InnoGo! promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een promotiefilm te produceren voor InnoGo!
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.