Recepten van Topchefs

Alleen de beste chefs uit Nederland en België gaan aan de slag in het programma 'Recepten van Topchefs'. Het kookpgramma dat via internet te bekijken is bestaat al ruim 3 jaar en gaat nu het 4e seizoen in. De producenten Valderrama en Koppert Cress hebben hiermee een uniek programma in handen. Topchefs bereiden voor het oog van de camera de meest heerlijke voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten voor.

Voor mij als presentatrice is het heel bijzonder om van zo dichtbij de gedrevenheid en ware passie voor de gastronomie te mogen meemaken. Vragen te stellen over zaken die de kijkers ook graag willen weten. Naast de bereiding van al deze gerechten wordt er ook een interview opgenomen met de chef-kok. Voor mij is het een uitdaging om de kijker een beeld te geven van de persoon die deze chef-kok is. Wat hem drijft, waar hij trots op is of wat hij verstaat onder het culinair 'verwennen' van de gasten die zijn restaurant bezoeken.

Bekijk de afleveringen online op www.receptenvantopchefs.nl

Fotograaf: Jan van Berkel - Koppert Cress

 

 

 
Online ziet u mij presenteren in 'Recepten van Topchefs' waar ik de buis van het lijf vraag aan SVH Meesterkoks of sterrenchefs. Ook presenteer ik 'Zeeuws Bedrijf' voor CTV Zeeland; het ènige programma waarin de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Ik houd van het interviewen van mijn gasten en vooral om de gedreven persoon te leren kennen in die ondernemer of chef. 
 
Ik werk als een onafhankelijk presentatrice en werk samen met verschillende videoproductiebedrijven. Weet u nog niet precies welke vorm een presentatie moet krijgen? Deel uw ideeën met mij. Het is mijn vak om daarbij een beeld te creëren!
 
Weten wat ik nog meer doe?
 

 

Recepten van Topchefs 2017 » Al weer voor het 5e jaar mag ik de online-afleveringen presenteren van 'Recepten van Topchefs'.
Zeeuws Bedrijf » Het √©nige programma waar de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Dit programma presenteer ik al 9 seizoenen.
Nieuwe afleveringen Recepten van Topchefs » De afgelopen maanden is er achter de schermen in het Miele Inspirience Centre in Vianen keihard gewerkt aan een nieuwe reeks afleveringen.
Recepten van Topchefs » Vanaf het seizoen 2012 van 'Recepten van Topchefs' ben ik de nieuwe presentatrice van dit bijzondere kookprogramma dat via internet te bekijken is.
Archief »
De Week van de Aandacht » Voor 'De Week van de Aandacht' heb ik meegewerkt aan de opname van een instructiefilm.
Schouwse streekproducten » Een schitterende videoproductie over streekproducten uit Schouwen-Duiveland. Spring achterop mijn fiets!
InnoGo! promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een promotiefilm te produceren voor InnoGo!
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.