De Week van de Aandacht

'De Week van de Aandacht' biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid iets te doen voor mensen die ernstig ziek zijn in de vorm van aandacht geven. Projectleider Marc van Dorsselaer heeft mij benaderd met de vraag een instructiefilm te maken die uitlegt hoe bedrijven en organisaties zich kunnen opgeven. Kijk op www.deweekvandeaandacht.nl

Maak je werkgever enthousiast om mee te doen! Ben je zelf werkgever, pak dan deze kans om samen met alle medewerkers zieke mensen 'een warm bad van aandacht' te geven. Doe je eenmaal mee aan het kaartjesproject, dan staat de uitleg op www.aandachtweken.nl

De productie is tot stand gekomen in samenwerking met Tjoonk GVL uit Goes. Een jong, professioneel team zorgde voor de opnames, geluidstechniek en de uiteindelijke montage. Voor mij betekende dit presenteren voor een groene wand, aangezien later een animatie op de achtergrond werd gemonteerd. Weer heel anders dan opnames op locatie: zoals in een studio, in een bedrijf of in de natuur; maar altijd wel erg leuk om te doen.

 

 

 

 
Online ziet u mij presenteren in 'Recepten van Topchefs' waar ik de buis van het lijf vraag aan SVH Meesterkoks of sterrenchefs. Ook presenteer ik 'Zeeuws Bedrijf' voor CTV Zeeland; het ènige programma waarin de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Ik houd van het interviewen van mijn gasten en vooral om de gedreven persoon te leren kennen in die ondernemer of chef. 
 
Ik werk als een onafhankelijk presentatrice en werk samen met verschillende videoproductiebedrijven. Weet u nog niet precies welke vorm een presentatie moet krijgen? Deel uw ideeën met mij. Het is mijn vak om daarbij een beeld te creëren!
 
Weten wat ik nog meer doe?
 

 

Recepten van Topchefs 2017 » Al weer voor het 5e jaar mag ik de online-afleveringen presenteren van 'Recepten van Topchefs'.
Zeeuws Bedrijf » Het √©nige programma waar de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Dit programma presenteer ik al 9 seizoenen.
Nieuwe afleveringen Recepten van Topchefs » De afgelopen maanden is er achter de schermen in het Miele Inspirience Centre in Vianen keihard gewerkt aan een nieuwe reeks afleveringen.
Recepten van Topchefs » Vanaf het seizoen 2012 van 'Recepten van Topchefs' ben ik de nieuwe presentatrice van dit bijzondere kookprogramma dat via internet te bekijken is.
Archief »
De Week van de Aandacht » Voor 'De Week van de Aandacht' heb ik meegewerkt aan de opname van een instructiefilm.
Schouwse streekproducten » Een schitterende videoproductie over streekproducten uit Schouwen-Duiveland. Spring achterop mijn fiets!
InnoGo! promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een promotiefilm te produceren voor InnoGo!
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.