Premier Mussel Academy

Aan een toepasselijke toplocatie, bij de Oesterputten in Yerseke aan de Oosterschelde, werd de 3e bijeenkomst van de Premier Mussel Academy gehouden. Tijdens deze informatie bijeenkomst voor alle betrokkenen uit de mosselsector treed ik op als dagvoorzitter. Toehoorders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk tezamen om 'brain food' voorgeschoteld te krijgen. Professionals geven updates over ontwikkelingen en facts aan deze foodsector. 

De bijeenkomst wordt door mij geleid in het Engels. Zo ook het aankondigen van de sprekers, stellen van de vragen en een pakkende samenvatting aan het einde van dit event. 

Fotografe: Wieny de Brabander

 

 
Gaat u een symposium, bedrijfspresentatie of bijeenkomst organiseren? Dan is uw programma niet compleet zonder een dagvoorzitter. De dagvoorzitter fungeert als een rode draad door het programma. Als dagvoorzitter worden sprekers door mij op een juiste wijze geïntroduceerd en blijf ik het publiek betrekken bij de onderwerpen die aan bod komen.
 
Uw gasten krijgen veel informatie te verwerken. Een dagvoorzitter zorgt voor rustmomenten door middel van het geven van samenvattingen. Als dagvoorzitter zorg ik voor afwisseling in het programma. Bepaal voor uzelf of ik de dagvoorzitter ben die past bij de uitstraling van uw organisatie of bij uw doelgroep.
 
Ook verzorg ik voor u:
 

 

ZR Hackathon » 80 studenten, 3 vraagstukken, tientallen innovatieve ideeën en 1 presentatrice die (bijna) 24 uur presenteert.
Rondje Rotonde » Tijdens InfraTech 2017 was ik voorzitter tijdens de presentatie waar gedeputeerden vertelden waar zij het meest trots op waren.
Big Green Egg 'Flavour Fair' » De presentatie van alle masterclasses die gegeven werden tijdens 'Flavour Fair' Big Green Egg werden door mij gepresenteerd.
Koninklijk bezoek » Het is en blijft voor mij een bijzondere ervaring. Op 9 april 2014 opent Professor Meester Pieter van Vollenhoven de gerestaureerde Nieuwe Kerk in Zierikzee.
Archief »
Persdag Mosselseizoen » De populaire Zeeuwse mossel is weer verkrijgbaar. Tijdens de persdag werd de media geïnformeerd over deze oogst van Zeeuwse bodem.
Sport Stimuleringsprijs 2015 » Sporttalent en bedrijfsleven vinden elkaar tijdens de Zeeland Seaports Stimulerings- en Aanmoedigingsprijs 2015. De presentatie van deze editie lag in mijn handen.
Premier Mussel Academy » Als dagvoorzitter mag ik graag het programma in goede banen leiden voor de Premier Mussel Academy. Tijdens deze bijeenkomst is de voertaal Engels.
Meesterlijk GildenEvent12 » Maandag 1 oktober was het CineMec in Ede hét decor voor GildenEvent12 met als thema Meesterlijk.
Masterclass 'Naar en op de top' » Het leiden van een paneldiscussie na gehouden masterclass door topcoach Joop Alberda in opdracht van SportZeeland.
Dag van het Regionaal Product » Door Lekker Regionaal Product ben ik gevraagd om een bijeenkomst te presenteren die geheel in het teken stond van regionale producten.
Philips Lokale Business Improvement Competitie » Medewerkers Philips Terneuzen presenteren hun ideeën op het gebied van innovatie.
Opening Stadhuismuseum Zierikzee » In het vernieuwde Stadhuismuseum zijn het voormalig Maritiem Museum en het stadsmuseum samengevoegd. Voormalig premier Balkenende verrichtte de openingshandeling.
Actieplan Groei! » Dagvoorzitterschap tijdens slotbijeenkomst Actieplan Groei! Het project richt zich op het creëren van een structureel samenwerkingsverband. Een netwerk voor ondernemers en medewerkers met ondernemerscontact uit de provincies Noord-Brabant en Zeeland.
1 voor allen, allen voor 1 » Dagvoorzitterschap tijdens de officiële opening van Porthos Vlissingen. Het loket voor vragen over welzijn, zorg en opgroeien.
Club Innovation » Met nieuwe en succesvolle starters voerde ik een goed gesprek tijdens de 'tafelgesprekken' van Club Innovation.
Internationaal congres » Op 1 december 2011 trad ik op als dagvoorzitter tijdens een internationaal congres gehouden in Duisburg over River Information Services (RIS).
Laat ze niet (ver)zuipen! » Succesvolle manifestatie 'Laat ze niet (ver)zuipen!' gehouden in het Scheldetheater in Terneuzen.
RWS & Veiligheidsregio's » Symposium 'Partnerschap Rijkswaterstaat & Veiligheidsregio’s'
Hameroverdracht » Hameroverdracht voorzitterschap Loodswezen regio Scheldemonden.
Mini-symposium ‘Nieuwe zeesluis in Terneuzen’ » Voorafgaand aan de opening van de Havendagen 2010 werd vanuit Stichting Havendagen Terneuzen in samenwerking met Zeeland Seaports een mini-symposium georganiseerd.