Modeshows Zierikzee

Net als in 2009, mocht ik ook in 2010 de modeshow 'Catwalk Zierikzee' weer presenteren. Een goede samenwerking met een enthousiaste organisatie en een passende presentatie van mijn kant resulteerd al 2 jaar in een spectaculaire openlucht modeshow. Stijlvolle wintermode wordt in de felbrandende zon op de catwalk geshowd.

Naast 'Catwalk Zierikzee' verzorg ik ook de presentatie van 'Hotel Celebration'. De modeshow die de voorjaar- en zomermode toont van de Zierikzeese winkeliers. Deze modeshow vindt 2 jaarlijks plaats in Hotel Congrescentrum 'De Zeeuwse Stromen' in Renesse.  

Foto: H.J. Deurloo

 

 
In mijn presentaties komen mijn eigenschappen en interesses samen. Enthousiasme, energiek en entertainment. Door mijn interesses op het gebied van muziek en toneel weet ik op een creatieve manier de aandacht van uw publiek te winnen en die weer door te geven aan uw sprekers of programmaonderdelen. Ik geniet als ik interactie mag bevorderen en verbinden. 
 
Naast presenteren, doe ik nog veel meer:
 

 

Sinterklaas intocht Oost-Souburg » Zingen, dansen en énorm veel plezier beleven met alle kinderen tijdens de intocht van Sinterklaas. Dit te mogen presenteren is 1 energiek feest in samenwerking met alle Pieten en de organisatie.
Gastvrij Rotterdam 2017 » Kookdemo's door gepassioneerde vakmensen die alles weten over hun producten: hen versterken tijdens Gastvrij Rotterdam dát is mijn taak.
Talent van de Toekomst » De wedstrijd voor de 'next generation' op het gebied van koken en bediening.
Slag op de Schelde » De unieke kookwedstrijd al varend op de Oosterschelde. Voor het 3e jaar presenteer ik deze wedstrijd.
Archief »
Gastvrij Rotterdam » Tijdens de gastronomische beurs van Rotterdam: Gastvrij Rotterdam in Ahoy, presenteerde Ramona 3 dagen lang alle demonstraties bij KookWeiland 2.0
Deli XL op Horecava » De grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie 'Horecava'. In opdracht van Deli XL presenteerde ik de kookdemonstraties.
Gouden Gard winnaars Bakkersvak 2016 » In opdracht voor NBOV reisde ik af naar Bakkersvak 2016. Gouden Gard winnaar en deelnemers gaven daar een smaakvolle demonstratie.
Ik houd van Holland » Soms is werken gewoon 1 groot feest: zoals tijdens de presentatie van Ik houd van Holland-quizen. Zeer geschikt voor personeels- en familiefeesten.
Kleding en visagie maakt de vrouw » TV-productie of presentatie door mijn visagiste en kledingsponsor zie ik er representatief uit en is mijn look naar de laatste mode.
Sinterklaas intochten » Ieder jaar mag ik de Sinterklaasintochten van Vlissingen en Oost-Souburg presenteren. De leukste feesten van het jaar!
Opening woonzorgcomplex » In opdracht van SOKA presenteerde ik de officiële opening van het nieuwe woonzorgcomplex De Blide in Terneuzen.
Windpark Kreekraksluizen » Voor DELTA en Eneco mocht ik de officiële ingebruikname van het Windpark Kreekraksluizen presenteren.
Boek over Franse Oesters » Voor de ogen van ruim 350 gasten werd het 1e exemplaar van het boek 'De Grand Cru van de Zee' dat geschreven is door Adri&Zoon uit Yerseke overhandigd. De presentatie van deze happening was in mijn handen.
Culinaire dynamiek tijdens 'Gastvrij Rotterdam' » Van 23 t/m 25 september vond de gastronomische vakbeurs 'Gastvrij Rotterdam' plaats. Hier trokken bekende top-koks veel bekijks met hun meesterlijke bereidingen.
Doop loodsvaartuig 'Pollux' » Op woensdag 11 september 2013 werd de nieuwe loodsvaartuig 'Pollux' gedoopt. Een plechtigheid, waar ruim 500 personen bij aanwezig waren.
Start videoproject gemeente Terneuzen » Voor burgemeester Lonink van gemeente Terneuzen was een rol weggelegd om de officiële aftrap te geven voor de start van het videoproject van Stichting Mascura in gemeente Terneuzen.
Concerten KMKJWF » Aan het begin van elk jaar verzorgt de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) de jaarconcerten om de band met de relaties van de Landmacht en de bevolking van Assen te bestendigen. Dit keer met medewerking van Vera Mann.
Talkshows XpertPlaza tijdens Horecava » XperPlaza van Horecava 2013 was dé plaats waar Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Bedrijfschap Horeca & Catering samen een gevarieerd en inspirerend programma presenteerde. XpertPlaza was omgebouwd tot een echt festivalterrein, waar onder het motto ‘Bewust Ondernemen’ werknemers, ondernemers en leerlingen alles te weten kwamen over vakmanschap, veiligheid en ondernemerschap.
Doopplechtigheid tunnelboormachine Sluiskiltunnel » Op 17 januari 2013 was het dan eindelijk zover: de doop van de tunnelboormachine die de Sluiskiltunnel gaat boren. Ruim 350 gasten waren getuige van deze doop- en inzegingsplechtigheid.
Hartverwarmend videoproject » Op 20-12-2012 werden in Hulst de eerste videobooschappen overhandigd aan de aanvragers. Die op hun beurt met deze boodschap een ernstig zieke gaan verrassen. Stichting Mascura is initiatiefnemer van dit project.
Opening Sport- en Businessplein Contacta » Tijdens de opening Sport & Businessplein Contacta in Goes werden veel sportieve activiteiten verricht. Door mijn presentatie werd hier de aandacht nog eens extra op gevestigd.
Havendagen Zierikzee » Traditiegetrouw wordt ieder jaar met genodigden genoten van een heerlijke mosselmaaltijd. Tijdens deze bijeenkomst vinden huldigingen plaats en wordt de nieuwe mosselprinses bekend gemaakt.
Nieuwe kade OVET » Op donderdag 21 juni 2012 mocht ik de presentatie van de offiële opening van de nieuwe kade B van overslagbedrijf OVET B.V. verzorgen.
Overhandiging eerste DVD's » De Kranenborg-avond in Restaurant Bolenius in Amsterdam vormde het perfecte decor voor de overhandiging van de eerste DVD's aan Robert Kranenborg en Luc Kusters.
Foxarts meets Mascura » In het Reynaert College in Hulst werd de aftrap gegeven voor het nieuwe videoproject van Stichting Mascura.
Overhandiging rapport » Officiële overhandiging onderzoeksrapport 'Innovatie in Zeeland'. Rapport wordt overhandigd aan gedeputeerde De Reu.
Kids in kerststemming » Leuke kindershow met als thema 'Kerst' werd verzorgd door de Dizzy Dancers op de kazerne in Havelte.
Feliz Navidad! » Een geweldige sfeer tijdens HZ Cult 'Christmas Sing Along Special' in een mooie Oostkerk in Middelburg.
Havendiner Zeeland Seaports » De presentatie van het havendiner van 2011 was in mijn handen.
In zee met Centree » Het thema van het cultureel festival Centree in Zierikzee was dit jaar 'water'. De weergoden namen dit thema erg letterlijk, maar mijn presentatie viel niet 'in het water.
Mbo Uitblinkerverkiezing » NIEUW VIDEO! Kijk voor een impressie naar de Mbo Uitblinkerverkiezing van ROC Zeeland.
Sprookjesachtige opening » Wethouder Marin de Zwarte en sprookjesfiguren openden de brede school Het Kroonjuweel in Souburg-Noord.
Culinaire relatiedag » In opdracht van Adri & Zoon B.V. uit Yerseke mocht ik de relatiedag presenteren waarbij 50 koks kennis maakten met 'de schatten uit de zee'.
Talentenjacht 2nd InfluenZ » Sinds 2004 ben ik het gezicht in de presentatie van de talentenjacht 2nd InfluenZ.
Popmuziekquiz » Iedere laatste donderdag van de maand presenteer ik de Popmuziekquiz in De Drvkkery i.s.m. VITA Event.
Modeshows Zierikzee » Modeshows 'Catwalk Zierikzee' en 'Hotel Celebration'.
Feestelijke Havendagen » Opening feestelijke Havendagen in Terneuzen.
Highland Games Zeeland » Jaarlijkse Highland Games Zeeland met bovennatuurlijke prestaties.