In zee met Centree

De laatste jaren is Zierikzee een mooi cultureel festival rijker, namelijk Centree. Het evenementenbureau Meet Me Events uit Middelburg stelt met uiterste zorg een passend aanbod aan entertainment voor jong en oud samen. De presentatie voor deze editie was in mijn handen en ik had er zin in! Net als alle artiesten, acteurs en muzikanten die optraden tijdens dit evenement dat gehouden wordt in de zonnige maand augustus. 

Laurens Joensen zong zijn liedjes en nam iedereen mee op een wereldreis, de Watermannetjes en schitterende waternimfen sierden de straten en Smout gaf een optreden dat stond als een huis. Maar helaas kwam het weer op de 1e dag zo nu en dan met bakken uit de hemel, waardoor het geduld met het weer van het publiek op de proef werd gesteld. Aan mij de taak om het publiek 'warm' te houden en dat lukte. Niemand liet het afweten en er ontstond een gezellige, intieme sfeer. Zo ook bij het optreden van The Souldiers(de huisband van 2010 van De Wereld Draait Door). Tijdens de 2e dag scheen de zon; Belgische jazzklanken van Jazzilan vulden Zierikzee en een muzikaal optreden van Negritos, een Argentijns gezelschap, mochten een succesvol festival afronden.  

Fotograaf: Johan van der Heijden

 
Al 18 jaar mag ik evenementen presenteren en ben ik dagvoorzitter tijdens bijeenkomsten. Mijn taak is om te informeren, sfeer te creeëren en afwisseling in de sprekers aan te brengen in het programma.
 
Een spectaculaire opening krijgt een 'officieel tintje' of sprekers worden juist geïntroduceerd. Maar ook het einde van het programma krijgt een volwaardige afsluiting en bedank ik uw gasten voor hun komst. Een presentatrice of dagvoorzitter vormt de rode draad door het programma heen en neemt u op de dag zelf een hoop werk uit handen. 
Door mijn warme, enthousiaste en betrokken karakter, mijn ervaring en professionele houding, heeft u als organisatie een gerust gevoel over de uiteindelijke presentatie.
 
Klik op de onderstaande projecten om een indruk te krijgen van hetgeen dat ik voor u kan betekenen.
 

 

Sinterklaas intocht Oost-Souburg » Zingen, dansen en énorm veel plezier beleven met alle kinderen tijdens de intocht van Sinterklaas. Dit te mogen presenteren is 1 energiek feest in samenwerking met alle Pieten en de organisatie.
Gastvrij Rotterdam 2017 » Kookdemo's door gepassioneerde vakmensen die alles weten over hun producten: hen versterken tijdens Gastvrij Rotterdam dát is mijn taak.
Talent van de Toekomst » De wedstrijd voor de 'next generation' op het gebied van koken en bediening.
Slag op de Schelde » De unieke kookwedstrijd al varend op de Oosterschelde. Voor het 3e jaar presenteer ik deze wedstrijd.
Archief »
Recepten van Topchefs 2017 » Al weer voor het 5e jaar mag ik de online-afleveringen presenteren van 'Recepten van Topchefs'.
ZR Hackathon » 80 studenten, 3 vraagstukken, tientallen innovatieve ideeën en 1 presentatrice die (bijna) 24 uur presenteert.
Rondje Rotonde » Tijdens InfraTech 2017 was ik voorzitter tijdens de presentatie waar gedeputeerden vertelden waar zij het meest trots op waren.
Gastvrij Rotterdam » Tijdens de gastronomische beurs van Rotterdam: Gastvrij Rotterdam in Ahoy, presenteerde Ramona 3 dagen lang alle demonstraties bij KookWeiland 2.0
Big Green Egg 'Flavour Fair' » De presentatie van alle masterclasses die gegeven werden tijdens 'Flavour Fair' Big Green Egg werden door mij gepresenteerd.
Koninklijk bezoek » Het is en blijft voor mij een bijzondere ervaring. Op 9 april 2014 opent Professor Meester Pieter van Vollenhoven de gerestaureerde Nieuwe Kerk in Zierikzee.
Deli XL op Horecava » De grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie 'Horecava'. In opdracht van Deli XL presenteerde ik de kookdemonstraties.
Zeeuws Bedrijf » Het énige programma waar de Zeeuwse ondernemer aan het woord is. Dit programma presenteer ik al 9 seizoenen.
Persdag Mosselseizoen » De populaire Zeeuwse mossel is weer verkrijgbaar. Tijdens de persdag werd de media geïnformeerd over deze oogst van Zeeuwse bodem.
Gouden Gard winnaars Bakkersvak 2016 » In opdracht voor NBOV reisde ik af naar Bakkersvak 2016. Gouden Gard winnaar en deelnemers gaven daar een smaakvolle demonstratie.
Ik houd van Holland » Soms is werken gewoon 1 groot feest: zoals tijdens de presentatie van Ik houd van Holland-quizen. Zeer geschikt voor personeels- en familiefeesten.
Sport Stimuleringsprijs 2015 » Sporttalent en bedrijfsleven vinden elkaar tijdens de Zeeland Seaports Stimulerings- en Aanmoedigingsprijs 2015. De presentatie van deze editie lag in mijn handen.
Nieuwe afleveringen Recepten van Topchefs » De afgelopen maanden is er achter de schermen in het Miele Inspirience Centre in Vianen keihard gewerkt aan een nieuwe reeks afleveringen.
Kleding en visagie maakt de vrouw » TV-productie of presentatie door mijn visagiste en kledingsponsor zie ik er representatief uit en is mijn look naar de laatste mode.
Sinterklaas intochten » Ieder jaar mag ik de Sinterklaasintochten van Vlissingen en Oost-Souburg presenteren. De leukste feesten van het jaar!
Opening woonzorgcomplex » In opdracht van SOKA presenteerde ik de officiële opening van het nieuwe woonzorgcomplex De Blide in Terneuzen.
Premier Mussel Academy » Als dagvoorzitter mag ik graag het programma in goede banen leiden voor de Premier Mussel Academy. Tijdens deze bijeenkomst is de voertaal Engels.
Windpark Kreekraksluizen » Voor DELTA en Eneco mocht ik de officiële ingebruikname van het Windpark Kreekraksluizen presenteren.
Boek over Franse Oesters » Voor de ogen van ruim 350 gasten werd het 1e exemplaar van het boek 'De Grand Cru van de Zee' dat geschreven is door Adri&Zoon uit Yerseke overhandigd. De presentatie van deze happening was in mijn handen.
Culinaire dynamiek tijdens 'Gastvrij Rotterdam' » Van 23 t/m 25 september vond de gastronomische vakbeurs 'Gastvrij Rotterdam' plaats. Hier trokken bekende top-koks veel bekijks met hun meesterlijke bereidingen.
Doop loodsvaartuig 'Pollux' » Op woensdag 11 september 2013 werd de nieuwe loodsvaartuig 'Pollux' gedoopt. Een plechtigheid, waar ruim 500 personen bij aanwezig waren.
Start videoproject gemeente Terneuzen » Voor burgemeester Lonink van gemeente Terneuzen was een rol weggelegd om de officiële aftrap te geven voor de start van het videoproject van Stichting Mascura in gemeente Terneuzen.
Concerten KMKJWF » Aan het begin van elk jaar verzorgt de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) de jaarconcerten om de band met de relaties van de Landmacht en de bevolking van Assen te bestendigen. Dit keer met medewerking van Vera Mann.
Talkshows XpertPlaza tijdens Horecava » XperPlaza van Horecava 2013 was dé plaats waar Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Bedrijfschap Horeca & Catering samen een gevarieerd en inspirerend programma presenteerde. XpertPlaza was omgebouwd tot een echt festivalterrein, waar onder het motto ‘Bewust Ondernemen’ werknemers, ondernemers en leerlingen alles te weten kwamen over vakmanschap, veiligheid en ondernemerschap.
Doopplechtigheid tunnelboormachine Sluiskiltunnel » Op 17 januari 2013 was het dan eindelijk zover: de doop van de tunnelboormachine die de Sluiskiltunnel gaat boren. Ruim 350 gasten waren getuige van deze doop- en inzegingsplechtigheid.
Meesterlijk GildenEvent12 » Maandag 1 oktober was het CineMec in Ede hét decor voor GildenEvent12 met als thema Meesterlijk.
Recepten van Topchefs » Vanaf het seizoen 2012 van 'Recepten van Topchefs' ben ik de nieuwe presentatrice van dit bijzondere kookprogramma dat via internet te bekijken is.
Hartverwarmend videoproject » Op 20-12-2012 werden in Hulst de eerste videobooschappen overhandigd aan de aanvragers. Die op hun beurt met deze boodschap een ernstig zieke gaan verrassen. Stichting Mascura is initiatiefnemer van dit project.
Masterclass 'Naar en op de top' » Het leiden van een paneldiscussie na gehouden masterclass door topcoach Joop Alberda in opdracht van SportZeeland.
Opening Sport- en Businessplein Contacta » Tijdens de opening Sport & Businessplein Contacta in Goes werden veel sportieve activiteiten verricht. Door mijn presentatie werd hier de aandacht nog eens extra op gevestigd.
Dag van het Regionaal Product » Door Lekker Regionaal Product ben ik gevraagd om een bijeenkomst te presenteren die geheel in het teken stond van regionale producten.
Havendagen Zierikzee » Traditiegetrouw wordt ieder jaar met genodigden genoten van een heerlijke mosselmaaltijd. Tijdens deze bijeenkomst vinden huldigingen plaats en wordt de nieuwe mosselprinses bekend gemaakt.
Philips Lokale Business Improvement Competitie » Medewerkers Philips Terneuzen presenteren hun ideeën op het gebied van innovatie.
Nieuwe kade OVET » Op donderdag 21 juni 2012 mocht ik de presentatie van de offiële opening van de nieuwe kade B van overslagbedrijf OVET B.V. verzorgen.
Overhandiging eerste DVD's » De Kranenborg-avond in Restaurant Bolenius in Amsterdam vormde het perfecte decor voor de overhandiging van de eerste DVD's aan Robert Kranenborg en Luc Kusters.
Opening Stadhuismuseum Zierikzee » In het vernieuwde Stadhuismuseum zijn het voormalig Maritiem Museum en het stadsmuseum samengevoegd. Voormalig premier Balkenende verrichtte de openingshandeling.
Actieplan Groei! » Dagvoorzitterschap tijdens slotbijeenkomst Actieplan Groei! Het project richt zich op het creëren van een structureel samenwerkingsverband. Een netwerk voor ondernemers en medewerkers met ondernemerscontact uit de provincies Noord-Brabant en Zeeland.
Foxarts meets Mascura » In het Reynaert College in Hulst werd de aftrap gegeven voor het nieuwe videoproject van Stichting Mascura.
Overhandiging rapport » Officiële overhandiging onderzoeksrapport 'Innovatie in Zeeland'. Rapport wordt overhandigd aan gedeputeerde De Reu.
1 voor allen, allen voor 1 » Dagvoorzitterschap tijdens de officiële opening van Porthos Vlissingen. Het loket voor vragen over welzijn, zorg en opgroeien.
De Week van de Aandacht » Voor 'De Week van de Aandacht' heb ik meegewerkt aan de opname van een instructiefilm.
Kids in kerststemming » Leuke kindershow met als thema 'Kerst' werd verzorgd door de Dizzy Dancers op de kazerne in Havelte.
Schouwse streekproducten » Een schitterende videoproductie over streekproducten uit Schouwen-Duiveland. Spring achterop mijn fiets!
Lekker Regionaal Product » NIEUW! Beluister hier mijn voice-over voor de commercial van Stichting Lekker Regionaal Product.
Club Innovation » Met nieuwe en succesvolle starters voerde ik een goed gesprek tijdens de 'tafelgesprekken' van Club Innovation.
Internationaal congres » Op 1 december 2011 trad ik op als dagvoorzitter tijdens een internationaal congres gehouden in Duisburg over River Information Services (RIS).
Laat ze niet (ver)zuipen! » Succesvolle manifestatie 'Laat ze niet (ver)zuipen!' gehouden in het Scheldetheater in Terneuzen.
Feliz Navidad! » Een geweldige sfeer tijdens HZ Cult 'Christmas Sing Along Special' in een mooie Oostkerk in Middelburg.
Havendiner Zeeland Seaports » De presentatie van het havendiner van 2011 was in mijn handen.
In zee met Centree » Het thema van het cultureel festival Centree in Zierikzee was dit jaar 'water'. De weergoden namen dit thema erg letterlijk, maar mijn presentatie viel niet 'in het water.
Mbo Uitblinkerverkiezing » NIEUW VIDEO! Kijk voor een impressie naar de Mbo Uitblinkerverkiezing van ROC Zeeland.
Sprookjesachtige opening » Wethouder Marin de Zwarte en sprookjesfiguren openden de brede school Het Kroonjuweel in Souburg-Noord.
RWS & Veiligheidsregio's » Symposium 'Partnerschap Rijkswaterstaat & Veiligheidsregio’s'
Culinaire relatiedag » In opdracht van Adri & Zoon B.V. uit Yerseke mocht ik de relatiedag presenteren waarbij 50 koks kennis maakten met 'de schatten uit de zee'.
Hameroverdracht » Hameroverdracht voorzitterschap Loodswezen regio Scheldemonden.
Talentenjacht 2nd InfluenZ » Sinds 2004 ben ik het gezicht in de presentatie van de talentenjacht 2nd InfluenZ.
Mini-symposium ‘Nieuwe zeesluis in Terneuzen’ » Voorafgaand aan de opening van de Havendagen 2010 werd vanuit Stichting Havendagen Terneuzen in samenwerking met Zeeland Seaports een mini-symposium georganiseerd.
InnoGo! promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een promotiefilm te produceren voor InnoGo!
Popmuziekquiz » Iedere laatste donderdag van de maand presenteer ik de Popmuziekquiz in De Drvkkery i.s.m. VITA Event.
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.
InnoGo! starters promotiefilm » In opdracht van Meet Me Events werden Joost Kuiper en ik samengebracht om een reeks aan promotiefilms te produceren.
Stem beluisteren » Klik hier om de audiotrack af te spelen om mijn stem te beluisteren.
Modeshows Zierikzee » Modeshows 'Catwalk Zierikzee' en 'Hotel Celebration'.
Nazomerfestival » Pay-off radiocommercial Nazomerfestival
Feestelijke Havendagen » Opening feestelijke Havendagen in Terneuzen.
Highland Games Zeeland » Jaarlijkse Highland Games Zeeland met bovennatuurlijke prestaties.